Susana Labrador abandona la secretaria general de GxF

102
Susana Labrador deixa la secretaria general de GxF

Susana Labrador, és la secretaria general de Gent Per Formentera des de l’any 2018, just abans de les passades eleccions al Consell. En un escrit dirigit a la militància del partit insularista, Labrador anuncia que s’acomiada del càrrec, no optant a la reelecció, fruit del cansament dels darrers anys que ha reflectit en aquests termes: “Els resultats electorals, el pacte de govern al Consell i al Parlament, la pandèmia, la crisi social i econòmica, la pressió especuladora que pateix la nostra illa, les dificultats per protegir el nostre territori, les decisions que depenen d’altres administracions i d’altres polítics que no sempre ens escolten i entenen les necessitats i particularitats de Formentera”.

Susana Labrador, Jaume Ferrer i Alejandra Ferrer

Assemblea General de GxF
Aquest dissabte 5 de novembre, en assemblea extraordinària, a les 11.30 h en primera convocatòria i a les 12 h en segona a la seu del partit, la militància de Gent per Formentera està cridada a escollir els nous òrgans de govern, regits pel Reglament electoral del partit.
En aquesta assemblea, els afiliats i afiliades coneixeran les candidatures presentades i els seus programes i es votarà per proclamar la nova executiva.