Tancat l’accés a Ses Illetes per evitar aglomeracions

100

El tancament s’ha efectuat a les 12.30h, una vegada l’afluència de persones a les platges era la màxima per prevenir aglomeracions i poder garantir les mesures de seguretat derivades de la covid-19.

També s’ha tancat l’entrada al transport públic a la zona, tant pel que fa al servei d’autobusos com de taxis i l’accés de vianants i bicicletes. El Consell anuncia que demà divendres i el cap de setmana es continuarà amb el mateix modus operandi, tenint en compte que “ens trobem en el moment més alt d’aquesta temporada”.

Una vegada l’afluència a les platges sigui elevada, l’empresa concessionària dels aparcaments, Ibifor, avisarà a la Policia Local que procedirà al tancament de l’accés a Ses Illetes, tant pel que fa als vehicles privats, transport públic, com vianants i bicicletes.

Aquesta tarda, passades a les 15h, l’entrada s’ha tornat a reobrir de manera controlada, després que moltes persones hagin sortit de la zona deixant espais lliures per garantir la seguretat sanitària.

La Policia Local rebrà suport de la Guardia Civil de Formentera i de la Guardia Civil de Trànsit per controlar aquest espai en aquests dies de major afluència. El servei d’autobusos que diàriament realitza 7 expedicions en farà 4, sempre que l’accés no s’hagi tancat abans.