Tercer aniversari de l’ascens a 2a B del Formentera

18

Avui es compleixen tres anys d’un dia històric en el futbol de Formentera, l’ascens a 2a Divisió B per part del Sd Formentera, cinc anys després d’haver aconseguit jugar en divisió nacional, havent pujat a 3a. Divisió.
A terres vitorianes al poble de Gobetxa a la ciutat esportiva de l’Alabès els roig i negra jugaven un partit inoblidable, en el que Marcos Contreras va tenir molta feina sota els pals, pels atacs continus dels davanter vitorians De la Fuente i Iglesias. El Formentera va aguantar tot el partit i en els darrers minuts, Agus marca ocasionant l’èxtasi i la bogeria dels molts aficionats desplaçats fins a terres vitorianes i que mai oblidaran la gesta formenterera.
KikoPiña,Bonilla o Willy que feia el que volia amb sa pilota. DailosGórriz que va tornar a casa, Manu Amores i els ja vells coneguts AgusJavi Rosa, GabriLiñán i Lolo que es va convertir en un pulmó.
Lamentablement, tres anys després el Formentera no passa pels seus millors moments i lluita als despatxos per resoldre els seus problemes econòmics i enfrontar una temporada 20/21 amb garanties.