Torna el Cap d’Any a Formentera Ràdio

194
Les veus de l'especial Cap d'Any

Formentera Ràdio, vol acomiadar aquest any per a oblidar amb una festa radiofònica amb els seus oients, al llarg de la tarda, nit i matinada, per acompanyar en els moments de les darreres compres, els preparatius del sopar, l’àpat familiar i la festa que es podrà fer després a les llars amb la selecció musical dels nostres companys.
La Llanterna Màgica
A les 17 hores començarà una edició especial de “La Llanterna Màgica” l’espai de cinema i música de Formentera Ràdio a on Jordi Tarradas farà un repàs de les bandes sonores més ballables de l’any 2021.
Cocodril Club
Seguidament l’Albert Malla serà l’encarregat d’obrir la festa amb una sessió especial del “Cocodril Club” (18 a 20 hores) amb els èxits dels 60, 70, 80 i 90. Les Sessions del Cocodril són molt conegudes arreu d’allà a on s’han fet com a proposta popular i que enguany per la situació sanitària s’han hagut de fer amb moltes limitacions, amb el que Malla confessa “tenim moltes ganes d’oferir aquesta sessió de dues hores per a Formentera i per a tot el món a on ho donarem tot”.
Pablo de las Heras i l’esperit del Rock de 2021
A les 20 hores prendrà el relleu, Pablo de Las Heras amb un especial de dues hores amb el millor de 2021 del Rock And Roll internacional, amb anècdotes i homenatge a les estrelles que ens han deixat.
Bufallaunes Especial
A les 22 hores en Jordi Allepuz ha preparat un elegantíssim “Bufallaunes” per un sopar agradable “un bon grapat d’èxits Mood per acomiadar un any que volem oblidar”, com reconeix Allepuz, que ens acompanya cada matí amb el seu espai de “bufadors de llaunes que fan música”. Aquest programa s’emetrà conjuntament per Formentera Ràdio i la FMWR de Barcelona.
Caçador de Cançons
Passada la mitjanit el mític Xavi Parellada ha preparat una sessió per recuperar l’esperit de les emblemàtiques Velvet i Chic Studio 54 en les que va punxar, en el que serà el primer “Caçador de Cançons” del 2022.
Músic Rocks 2022
I perquè la festa no davalli, Roman Armengol seguirà amb un “Músic Rocks” molt especial amb el millor de la música funk, pop i rock dels darrers 30 anys, tot un luxe per a les oïdes.
Pick-Up Sessions amb Joan Ribas
Arribades les 3 de la matinada, la festa continuarà amb el mític i carismàtic Dj. Joan Ribas, que aparca per una nit els seus HouseVibes per oferir-nos una sessió molt divertida amb èxits dels 50 i dels 60 que ell ha batejat com a Pic-Up Sessions.
Audiència Mundial
Aquesta serà la tercera “Festa de Cap d’Any” de Formentera Ràdio i la programació especial acostuma a tenir molts seguidors mitjançant l’FM 101,3 FM, però també arreu del món per Internet i amb l’APP.
L’any passat, va tenir un seguiment a Internet de 10.035 oients* únics de 79 països diferents.
Els països amb més seguidors van ser per aquest ordre: Espanya, Itàlia, Estats Units, Argentina i França.
Però la ràdio de proximitat de Formentera també va arribar a 30 oients d’Algèria, 22 de l’Uruguai, 5 de Qatar i Austràlia, 2 del Senegal i 1 oient a Nova Zelanda.
Repetició l’1 de Gener

APP per a Android

Formentera Ràdio també emet mitjançant una App per a Android que et pots descarregar en aquest enllaç: http://www.appcreator24.com/app1418106
Tota la programació especial de Cap d’Any es tornarà a escoltar el primer dia de l’any, per rebre l’any 2022 amb bon peu.
*Font: Centova Cast