Torna la Primavera de Cultura de l’Obra Cultural

60
Programa de la Primavera de Cultura

Després que l’edició del 2020 quedes pràcticament anul·lada per la pandèmia, tot i que alguns actes es van poder recuperar de manera telemàtica, enguany sí que l’Obra Cultural Balear de Formentera ha pogut presentar el programa de la XVI Primavera de Cultura.
Comença aquest divendres amb paradeta de llibres a la plaça de la Constitució. El 30 d’abril presentaran el poemari “Planeta Tigre” d’Eva Tur amb la presència de l’autora i Maria Teresa Ferrer i l’actuació de Genis Campillo al Centre Antoni Tur “Gabrielet” a les 20 hores.
La música arribarà de la mà del Festival Barnasans amb el Concert de Clara Fiol i Joan Vallbona, també al Gabrielet i també a les 20 hores, el dia 1 de maig.
El 23 de maig es farà la XII Trobada de Poetes: Formentera, Pont de Poesia en homenatge a Josep Carner i el 27 de maig un debat sobre “Territori i Model d’Illa” al cinema a les 20 hores, amb la participació de diferents representants polítics locals, ecologistes del Gen Gob i del Gob de Mallorca.
Diverses taules rodones i concerts completaran un programa d’actes que ja podeu consultar i que acabarà el 19 de juny amb la Diada per la Llengua, amb els “Saberuts de Formentera”, Mostra de Capgrossos, l’actuació de Daniel Lumbreras i tauletes informatives.