Tots els grups del Parlament, excepte VOX, condemnen l'”abús masclista” de Rubiales

22
Prohens amb les jugadores balears, Cata Coll i Mariona Caldetey.

Tots els grups parlamentaris, excepte VOX, s’han afegit aquest dimarts a la lectura d’un manifest per a condemnar, entre altres coses, l’actitud i l'”abús masclista” de l’expresident de la Real Federación Española de Futbol, Luis Rubiales, i per a mostrar el seu suport a la Selecció femenina de futbol, recent campiona del món.
La diputada autonòmica d’Unides Podem, Cristina Gómez ha manifestat que el comportament de Rubiales “va ser impropi del càrrec que representava, quan va fer gesticulacions sexistes”.
La diputada de MÉS per Mallorca, Marta Carrió ha titllat d'”inacceptable que s’hagi permès la discriminació i el tracte desigual cap a les jugadores de la selecció”.
La socialista, Pilar Costa, ha aplaudit l’exemple de les jugadores que s’han posat del costat de la seva companya rebutjant “l’abús masclista” de Rubiales i convidant a totes les dones “a no mirar cap a una altra banda”.
Costa ha afegit: “agraïm l’impuls que donen a la igualtat de gènere amb aquesta acció i assumim com a propi el lema: s’ha acabat”.
Així mateix, el comunicat, s’ha referit a la “valentia” de les jugadores mallorquines, Cata Coll i Mariona Caldetey, “que són mostra d’orgull d’aquestes illes”.