TUI ofereix vacances a Formentera a partir de l’1 de maig

73

El grup turístic alemany TUI, oferirà vacances a les illes d’Eivissa i Formentera a partir de l’1 de maig després de l’èxit que va tenir a Mallorca en les vacances de Setmana Santa.
TUI ha informat aquest dilluns que moltes destinacions turístiques al Mediterrani s’obriran al turisme les pròximes setmanes.
«Després del començament per Pasqua a Mallorca, ara les germanes petites Eivissa i Formentera rebran també els primers visitants», segons l’operador turístic alemany.
El director de TUI per a Alemanya, Marek Andryszak, considera que “les vacances de Setmana Santa a Mallorca han mostrat que els viatges organitzats no tenen influència en la pandèmia”.
Andryszak va destacar que la incidència a Mallorca es va mantenir en el nivell anterior als primers viatges, ja que les mesures d’higiene funcionen.
Els hotels Riu La Mola a Formentera i Grupotel Santa Eulalia a Eivissa també obriran les portes als turistes i ofereixen test de coronavirus.
Andryszak va dir que estan en contacte directe amb els hotels i els Governs locals de les destinacions turístiques, que s’han preparat intensament per a l’arribada de turistes.
A partir de l’estiu els clients de TUI tenen disponibles més de 200 hotels a Eivissa i Formentera.
El TUI Magic Life Club Cala Pada a Eivissa rebrà de nou els primers turistes a partir del 22 de maig.
Eivissa, que ha estat coneguda pel seu turisme de festes, aposta enguany per unes vacances més tranquil·les de repòs.