Última Hora: Es confirma un cas de Coronavirus a Eivissa

252

El Laboratori de Microbiologia de l’Hospital Universitari Son Espases ha confirmat un cas positiu per SARSCoV-2 d’un home procedent d’Itàlia, lloc on resideix habitualment, i que es troba a Eivissa. Les mostres s’han enviat al Centre Nacional de Microbiologia de l’Institut de Salut Carlos III per confirmar la infecció o descartar-la.

L’home va presentar símptomes (febre i tos) aquesta setmana. Per aquest motiu, va ingressar a Can Misses i se li varen extreure mostres que s’enviaren per analitzar-les a l’Hospital Universitari Son Espases, on s’han processat fins que s’ha tengut el resultat positiu.

La Direcció General de Salut Pública i Participació ha iniciat l’estudi corresponent de casos que hagin pogut tenir contacte amb aquest home.

La Conselleria de Salut i Consum reitera, una vegada més, la petició de respecte màxim envers la privacitat i les dades de caràcter personal d’aquest pacient.

A més, reitera que davant qualsevol dubte la població es pot dirigir al servei d’atenció telefònica 061 Salut Respon.

Així mateix, la Conselleria vol traslladar, de bell nou, un missatge de tranquil·litat i de confiança en la tasca que duen a terme tots els professionals de la salut i en la feina estreta i coordinada amb el Ministeri de Sanitat.

Actualment, la situació a les àrees d’urgències i d’hospitalització dels hospitals de les Illes Balears és de normalitat.