Un Nadal per comprar a casa

20

El Consell, la Pimef i la Cambra de Comerç han presentat avui les diverses campanyes comercials de cara a les festes nadalenques; el Compra a Casa, el Black Friday i el Concurs d’Aparadorisme.
Aquest divendres, Consell i PIMEF han posat en marxa la jornada ‘Black Friday a Formentera’, a través del seu programa de fidelització per al comerç local Compra a Casa. Durant aquesta jornada, totes les compres a partir de 15 € que es realitzin en els establiments adherits a Compra a Casa participaran en el sorteig d’una targeta regal de 50 euros.
Un any més, durant les festes, s’ha activat la campanya ‘Al Nadal compra a casa’ que premiarà les compres que es realitzin a Formentera entre l’1 de desembre i el 6 de gener. Així, enguany se sortejarà entre totes les compres d’un mínim de 20 euros que es realitzin durant aquest període una targeta regal de Compra a Casa de 500 euros.
D’altra banda, la Cambra de Comerç i el Consell han convocat el Concurs d’aparadorisme nadalenc, que enguany compleix quinze edicions, amb l’objectiu de promoure l’ambient festiu nadalenc entre els establiments de l’illa. El període d’inscripcions comença avui i finalitza el 9 de desembre.
Els premis es faran públics el 13 de desembre, i enguany, com a novetat, s’han establert quatre categories de premis: a la millor ambientació nadalenca, al muntatge comercial, a l’originalitat i a l’eco creativitat. Els quatre guanyadors rebran 150 euros cadascun i una placa de reconeixement.
Enguany torna el Mercat Nadalenc, des del 3 de desembre fins al 6 de gener, amb set casetes, i la novetat és que torna la restauració.