Un nou positiu i una alta, 13 positius a Formentera

16

El nombre de pacients actius de Coronavirus a Formentera ha quedat igual que en la darrera jornada, en detectar-se un nou cas i donar-se una alta mèdica, així que queden 13 casos. Dos d’ells estan ingressats en planta a i 11 estan rebent seguiment domiciliari en ser asimptomàtics o lleus.
Sisena mort amb Covid a Formentera
D’altra banda s’ha de lamentar la mort d’en José Costa Mayans “Pepe Paya” amb 80 anys i afectat de Coronavirus, que duia des de principis de febrer, ingressat a l’UCI de la Policlinica del Rosario i és la sisena víctima mortal a la nostra illa des que va començar la pandèmia.
En el conjunt de les Pitiüses s’han donat 70 altes, de manera que les curacions acumulades arriben a 9.765, és a dir, el 91% del total de contagis. A més, segueix en descens el nombre de professionals de la salut en vigilància activa, ja que es passa de 37 a 28 treballadors en aïllament, dels quals 20 són positius, 5 menys que en l’últim recompte.
A Eivissa hi ha 845 casos actius, dels quals 77 es troben hospitalitzats a Can Misses: 64 en planta i 13 a l’UCI. D’altra banda, hi ha 768 persones lleus o asimptomàtiques en seguiment domiciliari.
També, cal lamentar la mort d’un home de 93 anys, ingressat a Medicina Interna de Can Misses.