Un tiroteig acaba amb un home mort, el seu nét ferit greu i la seva nora lleu

684
Restes de sang del tiroteig

Aquest matí s’ha produït un tiroteig a l’exterior d’un habitatge a la zona de Can Miquel Martí, a Migjorn en el qual ha perdut la vida l’autor dels trets, un home de 80 anys, el seu nét de 22 anys ha resultat ferit greu amb dues ferides d’arma de foc a la cama dreta i al braç, i la nora de 45 anys que ha resultat ferida lleu en un braç.
L’autor dels trets que s’ha disparat a si mateix al cap, ha set traslladat en estat crític a l’Hospital de Formentera a on ha mort. El jove ha set traslladat en helicòpter a l’Hospital de Can Misses un cop s’havia estabilitzat a l’Hospital de Formentera. Està conscient i el seu estat és greu. S’ha activat el Codi Trauma en el qual participaran els serveis de cirurgia, anestesia, traumatologia, urgències i UCI.
Baralla familiar
Segons testimonis del fet, l’home de 80 anys, d’origen alemany, però resident a l’illa des de fa molt temps, s’ha dirigit al domicili de la família del seu fill, poc abans de les 9 del matí i ha amenaçat a la seva nora amb una pistola, davant del seu nét petit que anava a escola, en aquest moment ha aparegut el nét de 22 anys que ha intervingut, rebent 2 trets i la dona també ha rebut un altre impacte de bala. Finalment, l’home s’ha acabat disparant un tret al cap.
Segons ha pogut saber Formentera Ràdio, l’home mort ja havia estat denunciat en dues ocasions per la víctima per amenaces.