Una família de formenterers denuncia a les xarxes que no els volen fer les proves PCR tot i conviure amb un positiu en Coronavirus

2071

El jove Kevin Cabezuelo, molt conegut a l’illa per haver jugat a la S. D. Formentera i treballat al Bar Centro, actualment viu a Alcalà la Real (Jaén) i es troba de vacances amb la seva xicota, Noèlia, visitant a la família.
Fa alguns dies un familiar amb el qual havien mantingut contacte, va donar positiu en Coronavirus: La parella havia de tornar al seu lloc de residència aquest diumenge, però abans d’emprendre el viatge es van posar en contacte amb el 061 i amb l’Hospital de Formentera perquè els fessin els testes PCR i no van rebre resposta. Davant d’aquesta situació es van presentar a l’Hospital de Formentera a on els van dir que en haver estat en contacte amb un positiu en Covid-19 no podien estar allà.
Noèlia, pateix un càncer i està citada a Granada el pròxim divendres per unes proves. Finalment li van fer les PCR únicament a ella i va donar positiu.
Kevin denuncia el que considera una situació “absurda i perillosa” perquè no els volen fer les proves a ell i els seus pares.

Ràpida reacció

Després de la publicació de la noticia en diversos mitjans i obtenir una gran reacció de manera immediata, l’hospital de Formentera s’ha posat en contacte amb la familia per citar-los per aquest dilluns al mati a primera hora fer-los les proves PCR.