Una jove gestant nou cas de Coronavirus a Formentera

602

La dona es trobava en la 39a setmana de gestació i per protocol se li va practicar el test en Coronavirus, el qual va donar positiu, tot i que la gestant es trobava asimptomàtica.
Per poder garantir la màxima seguretat en l’atenció al part, i seguint els protocols establerts, se la va traslladar a l’Hospital de Can Misses en helicòpter on va donar a llum. Mare i nadó es troben ingressats en maternitat d’Eivissa, aïllats i en perfecte estat.

A Eivissa són 17 les persones hospitalitzades (4 a l’UCI). Altres 4 persones reben atenció de les UVAC a Eivissa i a Formentera. A les Illes Balears hi ha 232 casos positius actius de SARS-CoV-2, d’acord amb les dades que el Servei balear d’Epidemiologia ha tramès al Ministeri de Sanitat, és a dir, 5 menys que ahir. D’altra banda, 1.583 persones s’han curat, 17 més que ahir.

Així mateix, s’ha notificat una defunció, i el total acumulat és de 222 morts. Ahir es varen verificar 13 casos nous i, per tant, l’acumulat avui és de 2.037 positius notificats a la comunitat amb prova PCR (1.784 a Mallorca, 92 a Menorca, 156 a Eivissa i 5 a Formentera).