Dues noves pasteres a s’Estufador amb 22 migrants interceptats

98

Aquesta passada matinada ha set interceptada a s’Estufador, una nova embarcació amb 11 homes en aparent bon estat de salut, que ha set detinguts per les patrulles de seguretat ciutadana.

I aquest matí a primera hora a es Caló des Mort, ha set interceptada una altre embarcació, també amb 11 homes en aparent bon estat de salut.

Detinguts dos patrons de pasteres
D’altra banda a les dues i mitja de la passada matinada han set detinguts dos homes de nacionalitat algeriana com a presumptes autors d’un delicte contra els drets dels ciutadans estrangers, segons informa la delegació del govern.
Els detinguts han set sorpresos intentant fer gasolina amb una barca de 8 metres d’eslora, amb dos motors de 250 CV, que havia fondejat a la platja de Migjorn i en el seu interior hi havia indicis d’haver-hi set utilitzada per al tràfic il·legal de persones. Al mateix temps estaven arribant els 11 magrebins a s’Estufador.
En el moment de ser interceptats, els detinguts han intentat fugir amb la barca, que ha quedat intervinguda.
Més pasteres a Cabrera
D’altra banda, Salvament Marítim ha rescatat a 18 persones, 3 d’elles dones a bord d’una altra pastera en aigües de Cabrera, en aparent bon estat de salut i també aquesta matinada, en la mateixa zona, s’ha rescatat a una altra embarcació amb 14 homes a bord en aparent bon estat de salut.