VÍDEO: Un incendi crema un iot de 45 metres a Cala Saona

406

Al voltant de les 5 de la tarda d’avui l’embarcació ÀriaSF de 45 metres d’eslora dedicada al xàrter turístic ha alertat a Salvament Marítim d’un l’incendi que s’havia produït al seu interior.

Imatge de l’embarcació abans de l’incendi

L’embarcació estava ocupada per 7 tripulants i una dotzena de passatgers que han set rescatats immediatament per les embarcacions del voltant del iot, per la qual cosa no s’ha hagut de lamentar cap dany personal. La tripulació ha intentat en un primer moment controlar el foc, però no ha set possible.
L’incendi s’ha estès ràpidament per tot el casc de la barca, produint imatges espectaculars i diverses explosions, el fum es podia veure des de tota l’illa, el que ha fet que nombrosos curiosos s’hagin desplaçat fins a la costa de Cala Saona per a presenciar l’incendi.
Els bucs Salvamar Acrux i Guardamar Concepción de Salvament Marítim s’han desplaçat fins al lloc dels fets, però poca cosa han pogut fer, ja que l’embarcació ha cremat ràpidament i ara es tracta d’evitar que l’estructura no s’enfonsi per evitar abocaments.