Volar per festes serà un 20% més car per als residents

40

L’Agrupació d’Agències de Viatges de les Illes Balears, AVIBA, denuncia que les aerolínies aprofiten el Nadal per apujar el preu dels bitllets d’avió fins a un 20%. Per això la patronal demana “blindar” els preus dels trajectes entre les Balears i la península per no perjudicar els clients que es veuen obligats a viatjar en aquestes dates.

El Nadal és temps de viatges, de reunions familiars, de sopars i dinars que fan que molts residents hagin de viatjar amb molt poc marge de temps. Les aerolínies ho saben bé i, per això, segons denuncia AVIBA, disparen els preus dels bitllets d’avió fins a un 20% en vols procedents de les illes i amb destinació a la Península.
Per a la patronal és un increment que, a parer seu, està injustificat i és deslleial perquè als residents no els queda més remei que utilitzar el transport aeri per als desplaçaments a altres destinacions del territori nacional.

Davant d’aquesta situació, des de la patronal es demana “comprensió i responsabilitat a les companyies aèries” i també “més protecció per part de les institucions” perquè els clients no hagin de fer una despesa molt més gran de què caldria i impedeixi a algunes famílies poder gaudir d’aquestes festes.